Vedeževanje iz kart

Je tudi vas kdaj zanimalo, kaj vse vam lahko razkrije vedeževanje iz kart?

Sama sem se pred nekaj meseci znašla v neprijetnem položaju, ko mi je šlo vse narobe – tako v službi kot v zasebnem življenju, pa tudi pri zdravju je nekoliko škripalo. Zdelo se mi je, da ne najdem izhoda, prav tako pa ni bilo ob meni nikogar, ki bi mi znal prisluhniti, me spodbuditi ali reči kakšno lepo besedo. V želji, da bi našla žarek upanja, sem se odločila za vedeževanje iz kart pri eni najbolj znanih slovenskih vedeževalk, in dobila sem prav tisto, kar sem upala: potrditev, da bodo šle stvari na bolje, samo obupati ne smem.

Marsikdo bo gotovo rekel, da gre za nesmisel. Da vedeževalke rečejo vedno zgolj tisto, kar želiš slišati. A ni res – vedeževalka mi ni obljubila samih prijetnih stvari, temveč mi je povedala, da bo pred izboljšavo še kar nekaj težav, s katerimi se bom morala spopasti eno za drugo. Rekla je, da moram najprej trdo delati, če želim odpraviti težave v službi – in šele, ko mi bo to uspelo in si bom uspela izboljšati svoje finančno stanje, se bom lahko spoprijela tudi s težavami na osebnem področju.

Nikoli prej se še nisem obrnila na vedeževanje iz kart, a priznati moram, da sem resnično vesela, da sem tokrat ob težavah poizkusila tudi to možnost. Če ne bi našla nekoga, ki bi mi pomagal z napovedjo oziroma mi povedal, kako se bodo stvari odvijale ter kako se lahko z njimi najbolje soočim ter jih rešim, potem bi bila gotovo precej obupana. Dejstvo je namreč, da včasih ne rabiš veliko, da zbereš moč in pogum in greš naprej – in vedeževanje iz kart je bilo zame prav to. Tista rešilna bilka, ki sem se je oklepala. Vsakič, ko se mi je zdelo, da vendarle ne napredujem, sem namreč pomislila na to, kar mi je bilo povedano: eno za drugo moram rešiti težave v službi. In potem se bo tudi na osebnem področju vse obrnilo na bolje.

Če ste tudi vi skeptiki in mislite, da je napovedovanje prihodnosti, pa naj bo iz kart ali na kakšen drug način, zgolj traparija, potem vam lahko iz lastne izkušnje povem, da to ni res – vedeževanje je pogosto edina spodbuda, ki jo najdeš, in zavoljo katere ne obupaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *