Stenski električni radiatorji

Električni radiatorji so različnih vrst, a zagotovo so v zadnjem času najbolj priljubljeni takšni, ki jih enostavno pritrdimo na steno. Tako zasedejo res zelo malo prostora, saj se jih lahko montira kamorkoli, hkrati pa so tudi zelo tanki in majhnih dimenzij. Zaradi tega jih je mogoče za ogrevanje uporabiti v katerem koli prostoru.

električni radiatori

Enostavno ogrevanje

Če bi radi ogrevali določen prostor, imate na voljo različne možnosti. Med drugim so vam na voljo tudi stenski električni radiatorji, ki za ogrevanje uporabljajo električno energijo oziroma slednjo pretvarjajo v toploto in tako ogrevajo zrak v prostoru. Takšno ogrevanje je zelo enostavno in hkrati tudi učinkovito ter ima številne prednosti.

Prednosti ogrevanja z elektriko

Električna energija postaja za ogrevanje vedno bolj priljubljena, saj se vedno več ljudi zaveda njenih prednosti, poleg tega pa je tak način ogrevanja tudi bolj ekološki, saj manj obremenjuje okolje.

Električni radiatorji imajo v primerjavi z drugimi načini ogrevanja veliko različnih prednosti, med katerimi so na primer:

  • delujejo kot samostojna enota in so popolnoma neodvisni od drugih načinov ogrevanja,
  • ne potrebujejo nobenih posebnih inštalacij ali česar koli drugega, ampak za svoje delovanje potrebujejo le priklop v električno vtičnico,
  • montaža je zelo preprosta in hitra,
  • namestite jih lahko kamorkoli oziroma na katerokoli prosto steno,
  • primerni so za ogrevanje vseh prostorov,
  • na voljo so v različnih dimenzijah in imajo lahko različno moč, ki jo prilagodite vašim zahtevam, velikosti prostora in tako dalje,
  • nekateri modeli imajo še dodatne funkcije, ki vam zagotavljajo še večje udobje pri ogrevanju.
električni radijator za kupatilo-Vigo-EHR

Izberite model, ki vam najbolj ustreza

Ker so električni radiatorji danes zelo popularni, imate na tržišču cel kup različnih proizvajalcev, med katerimi lahko izbirate. Vsak od teh proizvajalcev ima v svojem prodajnem programu številne modele, kar vam omogoča, da med njimi poiščete model, ki vam glede na svoje tehnične in vse druge karakteristike najbolj ustreza. Pomembno je, da izberete model, ki omogoča čim bolj prilagojeno usmerjanje toplote in deluje dovolj učinkovito, da bo prostor, kamor ga boste montirali, hitro in enostavno segrel na želeno temperaturo.