Siemens krmilnik in moduli zanj

Industrijske avtomatizacijske komponente, kakršen je recimo Siemens krmilnik, morajo biti zmogljive, učinkovite in zanesljive. Poleg tega pa je pomembno tudi to, da jih je možno na čim bolj enostaven način prilagoditi vašim zahtevam – vsaka proizvodnja, industrija ali podjetje ima namreč specifične zahteve glede avtomatizacije, poleg tega pa se te zahteve s časom spreminjajo, zato je prilagodljivost industrijskih avtomatizacijskih komponent vsekakor ključnega pomena. Prav zato je pri izbiri ustrezne opreme treba gledati tako na to, da je ta zanesljiva, kot na to, da je ta tudi čim bolj prilagodljiva.

Siemens krmilnik LOGO 8

Serija Simatic S7-1200

Če iščete kakovosten Siemens krmilnik, ki bi omogočal vse zgoraj našteto in bi bil hkrati tudi čim bolj enostaven za uporabo, potem se vam splača pogledati serijo Simatic S7-1200, v kateri boste našli različne modele krmilnike, digitalne in analogne izhodno/vhodne enote in vso ostalo opremo, ki jo potrebujete za industrijsko avtomatizacijo.

Gre za zelo zanesljivo opremo, ki velja za eno najboljših rešitev na tržišču, predvsem pa za rešitev, ki je zelo prilagodljiva in jo je po potrebi možno tudi nadgraditi oziroma razširiti s temu namenjenimi signalnimi in komunikacijskimi moduli. Prav zaradi tega jo uporabljajo številna proizvodna in druga podjetja v najrazličnejših panogah po vsem svetu.

Optimalna rešitev za PLC krmiljenje

Kakšno opremo boste točno potrebovali, je odvisno od tega, za kakšne procese gre in kako kompleksni so, zagotovo pa se dandanes za avtomatizacijo prav vsakega procesa lahko najde ustrezno rešitev. Seveda pa pri tem ni pomembno le, da najdemo ustrezno rešitev, ampak je pomembno, da je ta rešitev optimalna.

Digitalne razširitve in moduli

Prav vsak Siemens krmilnik je zasnovan tako, da ga je mogoče nadgraditi z različnimi razširitvami in moduli. To po eni strani omogoča odlično prilagojenost vašim individualnim zahtevam oziroma zahtevam vašega proizvodnega procesa, po drugi strani pa tudi kasnejšo nadgradnjo oziroma razširitev, če bi bilo to potrebno. Tako jih je možno vedno optimalno prilagoditi na trenutne potrebe, pri čemer so na voljo različni signalni in komunikacijski moduli v ta namen ter različne digitalne razširitve.