Ročni in samodejni gugalniki Cam

Iščete darilo za mlado mamico? Če ji mamici želite dobro in ji pomagati prebroditi najtežje trenutke takoj po porodu ji privoščite uporabno darilo. Podarite ji ležalnik za dojenčka – gugalnik. V takem ležalniku se bo otrok počutil odlično in bo brez težav zadremal v njem. Tako bo mamica pri vsakdanjih opravilih lahko imela otroka vedno na očeh, poleg tega pa bo otrok hitreje v njem zaspal in tako bo mami imela več časa zase in tudi za njen počitek.

Tudi če izberete najosnovnejši model ležalnika, kot je na primer GioCam boste z njim mamici zelo pomagali. Ležalnik ima vse kar otrok potrebuje v prvih nekaj mesecih za popoldanski dremež in varno igro. Globok, udoben, varen in velik sedež bo poskrbel, da se otrok v ležalniku ne bo počutil preveč utesnjen, istočasno pa bo poskrbel za varnost ne glede na gibanje otroka. Prečka z igračkami bo zamotila otroka in ga stimulirala k dviganju rokic in s tem k izboljšanju koordinacije rok. Pravzaprav, več bo gibanja, več bo zabave. Ležalnik oziroma gugalnik ja zasnovan tako, da se vsak najmanjši gib prenese v guganje, kar bo otroka pomirilo in uspavalo.

Klasični, ročni gugalniki so zloženi tako majhni, da ga lahko starši vzamejo skoraj vsepovsod z njimi, zato so odlično darilo za starše, ki so večkrat zdoma.

Ko dremež postane užitek

Samodejni gugalnik za otroka pa je izvrstna izbira, če želite mamici privoščiti le najboljše. Samodejni gugalniki otroka nežno zazibljejo v spanec, podobno kot vožnja z avtom. Kasneje pa lahko mamica varno, brez strahu, da se zbudi, otroka prenese v posteljico.

Da otroku guganje ne postane enolično in se je ne navadi imajo samodejni gugalniki več nivojev guganja. Prav tako so opremljeni s časovnikom. Ko bo mamica spoznala navade otroka bo s pravimi nastavitvami otrok v gugalniku mirno zaspal, kmalu pa se bo gugalnik ustavil in umiril. Otrok bo trdneje zaspal in bo pripravljen na prenos v posteljico.

Če pa mu slučajno samo zibanje ne bo dovolj ima gugalnik še otroške melodije, ki preskušeno blagodejno delujejo na otroka.

Tudi, ko bo otroku hudo ga bo lahko mamica položila v otroški gugalnik in s tem razbremenila svojo hrbtenico.

Večina ležalnikov je namenjena otrokom do 9 kg teže oziroma do trenutka, ko se otrok prične dvigovati v sedeč položaj. Darilo bo uporabno nekje dobre pol leta in verjemite mi, da ga bo mamica vesela in ji bo podaril prenekatero minuto počitka ravno takrat, ko ga bo potrebovala.

Razlogov, da izberete ravno ležalnik – gugalnik za otroka je več kot dovolj. Ne nazadnje za klasičen ležalnik ni potrebno odšteti ogromno denarja. Vaš je lahko že za slabih 50 €. Bo pa otroku in mamici doprinesel bistveno več kot kakšna igračka.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.