Nalepka otrok v avtu po želji naročnika

Kaj vam pomeni nalepka otrok v avtu? Služila naj bi opozarjanju drugih voznikov, da se v avtomobilu peljejo otroci, torej naša prihodnost, na katero moramo v prometu še posebej paziti. Predvsem na mlade starše in na starejše takšna nalepka psihološko dobro deluje, saj na nas na cesti resnično bolj popazijo, žal pa je veliko tudi takšnih, ki se na tovrstne nalepke sploh ne ozirajo.

Danes je lahko nalepka otrok v avtu povsem po želji naročnika, kar pomeni, da ne gre več za trikotno ali okroglo nalepko, temveč tudi za precej domiseln dizajn, ki lahko vključuje tudi imena otrok, ki so v avtomobilu na poti. Nalepka otrok v avtu po želji naročnika je lahko poljubne barve, kar pomeni, da je še bolj opazna, če se odločimo za kontrastno barvo barvi karoserije. Prav tako nalepka otrok v avtu po želji naročnika lahko nekoliko šaljivo zapiše, daje v avtu mala princeska, mali princ ali dva nagajivčka. Če je nalepka otrok v avtu po želji naročnika, tudi ni potrebno, da ima podobo avtomobila in otroka – lahko je narisana kočija, gugalni konjiček ali kar koli drugega.

Kako se naredi nalepka otrok v avtu po želji naročnika? Zberete si osnovni motiv, velikost in barvo, ter seveda sami določite, kaj bo povedal napis. Tako navsezadnje sploh ni treba, da nalepka otrok v avtu po želji naročnika govori o otrocih – kakšen starejši občan ima lahko tudi šaljivo nalepko »prileten voznik za volanom«, prav tako pa lahko zapišemo »Reksi na vožnji do pasje trgovine« in z nalepko opremimo avto, v katerem vozimo svojega štirinožnega ljubljenčka.

Ali je prav, da so nalepke šaljive, je seveda stvar vašega mnenja. Nekateri pravijo, da nalepke otrok v avtu po želji naročnika vodijo v manjšo opaznost nalepke in s tem ne skrbijo dovolj za varnost – dabi nalepka morala biti enotna in zato takoj prepoznavna in opazna. Po drugi strani pa drži, da je lahko nalepka otrok v avtu po želji naročnika precej bolj ljubka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.