Kateri kolagen je najboljši za lase?

kolagen za sijoče lase in napeto kožo - Holistic.si
Kolagen za sijoče lase in napeto kožo (Holistic.si)

Če so vaši lasje lomljivi in tanki, je treba ukrepati. To je namreč znak, da jim primanjkuje hranilnih snovi, predvsem pa jim manjka ena od pomembnih sestavin, ki se ji reče kolagen. Gre za beljakovino, ki je naravno prisotna v našem telesu in pomembno vpliva tudi na to, kako so videti naši lasje. Kateri kolagen je najboljši za lase? Preberite spodnji članek in izvedeli boste vse, kar vas zanima!

Pomembna beljakovina, ki okrepi vaše lase

Lasje z leti postajajo vedno tanjši – to je naraven proces, ki spremlja staranje. Vendar pa do tega procesa pride ravno zaradi tega, ker se z leti tvorba kolagena v našem telesu upočasni. Ta beljakovina je namreč tista, ki skrbi za to, da so naši lasje močni in zdravi, je pa tudi gradnik naših nohtov in sklepov, vpliva na videz kože in ima še številne druge funkcije.

Če so vaši lasje postali lomljivi in tanki, vam lahko njeno jemanje v obliki prehranskega dodatka zelo koristi. Pri tem pa je vsekakor bistvenega pomena to, kateri prehranski dodatek izberete, saj jih je na tržišču na voljo kar nekaj. Med njimi obstajajo velike razlike v kvaliteti, sestavinah in drugih lastnostih, zaradi česar se razlikuje tudi njihova učinkovitost.

Izberite najboljši izdelek na tržišču

Kateri kolagen je najboljši za lase? Zagotovo tak, ki:

Novelius Medical Hidrokolagen
Novelius Medical Hidrokolagen (Holistic.si)
  • vsebuje naravne in čiste sestavine,
  • ne sme vsebovati umetnih dodatkov,
  • vsebuje kakovostne in skrbno izbrane kolagenske peptide,
  • je obogaten z optimalnim razmerjem aminokislin,
  • omogoča čim boljšo absorpcijo.

Sedaj, ko veste, kakšen izdelek potrebujete, je vprašanje le še, kje ga kupiti. Zato vam priporočamo, da obiščete spletno stran www.holistic.si, kjer boste našli Novelius Medical hidrokolagen, izdelek, ki se ga vsekakor splača uporabljati. Nastal je namreč na podlagi dolgoletnih izkušenj različnih strokovnjakov, ki so ustvarili enkraten izdelek. Z njim bodo vaši lasje zagotovo zasijali kot še nikoli ter postali bolj močni ter bolj čvrsti. To pomeni, da bodo lepši in bolj zdravi, lomljivost in druge težave z njimi pa bodo kmalu postale predteklost.