Kamena strela

Ko slišimo besedno zvezo kamena strela, bi pomislili na karkoli, verjetno pa ne na dragocen in izjemno močan zaščitniški kamen. Gre za rojstni kamen posameznikov in posameznic rojenih v znamenjih ovna, bika ali dvojčka. Kar pa ne pomeni, da ga ne morejo nositi tudi drugi, ki niso rojeni v teh znamenjih. Sploh, zaradi njegove čudežne moči.

Omenjeni kamen je predvsem dobrodejen in dobročuden za vse zdravstvene težave. Vemo, kako težko je dandanes ohraniti zdravje in, da se nas nenehno lotevajo razne bolezni, kljub trudu, da bi bilo drugače. Pa vendar, če si omislimo tako lahko, enostavno a učinkovito rešitev, so lahko naše zdravstvene težave sedaj preteklost.

Tudi, če imate težave s slabo energijo, želite zaščititi avro je prav tako kamen enkratna izbira in rešitev. Če ste si vedno želeli meditacije, pa vam to doslej ni uspevalo ali pa želite to področje v življenju še izboljšati, ne oklevajte in si priskrbite pomoč – kamen.

V kolikor se osredotočimo na zdravstvene težave, in imate te z jetri, ledvicami z ožiljem, mogoče so se vas lotila črevesna obolenja, potrebujete pomoč pri celjenju ran, imate težave z želodcem ali pa le želite izboljšati delovanje možganov, je prav tako odlična rešitev za vas omenjeni kamen. Če so glavoboli nenehno prisotni, so sedaj lahko pozabljeni. Pomembno je le, da je kamen vedno z vami.

Do sprostitve, ravnovesja in miru, do življenja brez stresa in strahov ni lahko priti in vemo, koliko od nas življenje zahteva. Četudi se morebiti trudimo ohraniti ravnotežje, pa nam doslej ni uspelo. Kamena strela je lahko vaša rešitev, četudi se morebiti sliši tako nemogoče, pa vendar gre za čudežni kamen, poln moči, energije, ki bo vaše življenje spremenil na bolje. Sploh, kar se tiče zdravstvenega vidika. Kar pa je odlično, pa je, da ga lahko kombiniramo tudi z drugimi kamni in poskrbimo za lastno srečo in zadovoljstvo v celoti s tako enostavnimi rešitvami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *