Izposoja dvižnih ploščadi

Vas morda zanima izposoja dvižnih ploščadi? Slednje pri marsikaterem delu pridejo zelo prav, poleg tega, da so zelo priročne, pa poskrbijo tudi za večjo varnost pri delu, kar je vsekakor tudi zelo pomembno in na kar se nikoli ne sme pozabiti. Sodobni modeli takšnih dvižnih naprav so zasnovani tako, da so čim bolj ekonomični, funkcionalni in zanesljivi, zato lahko z njimi prav vsako delo na višini odlično opravite.

Zakaj se izposoja dvižnih ploščadi včasih bolj splača kot nakup?

V kolikor ploščad potrebujete le za enkratno delo na višini, potem je najem vsekakor bolj smotrn kot nakup, saj boste tako privarčevali kar nekaj denarja. To pa marsikdaj velja tudi v primeru, da boste takšno napravo za delo na višini potrebovali večkrat oziroma je treba v tem primeru preračunati, kaj bi bila cenovno bolj ugodna možnost za vas. Če se odločite za nakup, morate namreč skrbeti tudi za vzdrževanje naprave ter druge stroške, kar pri najemu ne velja. Zato se izposoja dvižnih ploščadi velikokrat bolj splača tudi takrat, ko se morate večkrat ukvarjati z delom na višini.

Najem dvižnih naprav

Izposoja dvižnih ploščadi pa ni edina možnost, če morate opraviti določeno delo na višini – na voljo imate namreč tudi najem drugih dvižnih naprav, zato velja najprej razmisliti, kakšno sploh potrebujete. Dvižna ploščad je vsekakor praktična naprava, ki lahko marsikdaj pride prav ter vam olajša delo na višini, vendar pa vam bo pri določenih opravilih še bolj prav prišla kakšna druga vrsta naprave. Kakšna naprava bi bila najbolj primerna za vas, je odvisno od tega, za kakšno delo gre, kje ga boste opravljali in od drugih različnih dejavnikov.

Kakšne dvižne naprave lahko sploh najamete?

Kot že rečeno, obstaja veliko različnih dvižnih naprav, ki vam lahko olajšajo delo na višini oziroma poskrbijo za večjo varnost pri delu. Večino takšnih naprav lahko tudi najamete. Med dvižnimi napravami, ki so na voljo za najem, so tako:

  • škarjaste dvižne ploščadi,
  • teleskopske dvižne košare
  • teleskopski viličarji
  • dvižne košare z lomljivo roko