Ikea Slovenija 2020

Ikea pri nas doma

Tudi v Slovenijo zelo kmalu prihaja Ikea, in sicer naj bi se leta 2020 v Ljubljani končno odprla nova trgovina Ikea Slovenija, ki bo razveselila mnoge navdušence nad lepim pohištvom in urejenim domom. Vendar pa je v resnici Ikea pri nas prisotna že zelo dolgo časa, saj smo se Slovenci navadili kupovati v trgovinah čez mejo, kjer med kupci na vsakem koraku lahko slišiš slovenščino, in ima že skoraj vsako slovensko gospodinjstvo tudi kakšen kos pohištva ali dodatek za dom in Ikee – kako tudi ne, če so pa tako lepi, praktični, ugodni in če se v Ikei vedno najde tudi kaj novega.

Najboljše ideje dobite v Ikei

V Ikeo, pa naj si bo to Ikea Slovenija ali Ikea v kakšni drugi državi, pa ne hodimo samo po nakupih, ampak tudi po nove in sveže ideje za urejanje doma. Njihove trgovine pa tudi katalogi so polni najrazličnejših idej, kako razporediti pohištvo, kater kose izbrati ter katere dodatke, da bo celota kar se da najbolj uporabna in da bo hkrati vse skupaj izgledalo tudi čim bolj lepo. Če ne veste, kako opremiti dom, poglejte v katalog Ikee!

Najboljše ideje iz Ikee so tiste, ki poskrbijo za lep in tudi za urejen dom ob enem. Včasih je za njihovo uresničitev dovolj že sprehod po trgovini in nakup primernih izdelkov, ki jih potrebujemo, spet drugič pa je treba dodati še piko na i in kupljene izdelke malce predelati po svoje. DIY še nikoli ni bil tako priljubljen, kot je danes! Pohištvo iz Ikee je dobro osnova za to, da bodo vaši DIY projekti še bolj enostavni za izdelavo, končni rezultati pa še boljši.

Ne glede na to, kaj boste izdelali – posteljo, mizo, omarico, steno za obešanje oblačil v predsobi ali kaj drugega, lahko z DIY projekti  poskrbite, da tudi kosi, ki so bili kupljeni v Ikei in jih ima doma nešteto ljudi po vsem svetu, postanejo nekaj posebnega, ko jim vtisnete svoj unikaten pečat. Ko bo enkrat pri nas tudi Ikea Slovenija, pa bo vse to lahko še lažje in hitreje izvedljivo!