Dekorativni kamen je super izbira

Izbirate material za oblaganje stene? Bi radi nekaj prav posebnega, unikatnega, zanimivega? Imate radi elegantne rešitve? Potem je dekorativni kamen kot nalašč za vas! Na izbiro imate ogromno vzorcev in barv, ki se jih lahko polaga na različne načine ter tako ustvari prav poseben videz, ki bo obogatil in polepšal vsak prostor – kuhinjo, kopalnico, hodnik, dnevno sobo itd.

dekorativni kamen - letna kuhinja
Dekorativni kamen – Kamen-mojster.si

Številni nameni uporabe

Dekorativni kamen se uporablja v številne namene, saj poskrbi za unikaten videz. Gre za material, ki je prilagojen tako, da omogoča čim bolj enostavno polaganje na navpične oziroma pokončne površine. Prvenstveno je namreč namenjen oblaganju sten, pa naj si bodo te v notranjosti vašega doma, v poslovnem prostoru ali kje drugje. Primeren pa je tudi za uporabo na prostem, kar njegove možnosti uporabe le še poveča.

Tako se ga lahko uporablja za:

  • fasade,
  • ograje,
  • oblogo notranjih sten,
  • oblogo sten okrog kaminov in peči,
  • zaščito stene v kuhinji ali kopalnici,
  • ureditev teras, balkonov in zunanje okolice,
  • oblogo stene okrog vhoda,
  • ureditev okolice bazenov,
  • različne druge namene.

Kako potekata montaža in vzdrževanje?

Montaža oziroma vgradnja je zelo enostavna in hitra, pomembno se je le držati ustreznega postopka ter uporabiti primerno lepilo. Najbolje je, če za montažo sicer poskrbi usposobljen mojster, po želji in z nekaj spretnosti pa se lahko te naloge lotite tudi sami. Načeloma je namreč vse skupaj precej enostavno, treba je le poznati pravi postopek, imeti vse potrebne pripomočke in biti čim bolj natančen. Podobno enostavno kot montaža pa je tudi vzdrževanje oziroma tega tak material praktično ne potrebuje.

Dekorativni kamni - KM

Kje kupiti?

Najbolje je dekorativni kamen kupiti tam, kjer imajo ne le veliko izbiro, ampak tudi čim večjo zalogo tega zanimivega, lepega in funkcionalnega materiala. Prav zato vam priporočamo, da obiščete spletno stran kamen-mojster.si in si ogledate ponudbo. V njihovem prodajnem programu so na voljo številne možnosti, vrste kamna in vzorci, pri izbiri pa vam znajo tudi odlično svetovati in pomagati. Prav tako pa vam svetujejo tudi glede samega postopka polaganja oziroma lahko zanj precizno in učinkovito poskrbijo tudi oni sami.