Avtokleparstvo v Ljubljani

kleparska in ličarska popravila na vozilu

Iščete avtokleparstvo v Ljubljani? AC Trobec vam nudi tudi kleparske in ličarske storitve, predvsem pa znajo hitro, učinkovito in ugodno poskrbeti za vaš avto na strokoven način ter tako, da boste z njihovo storitvijo zagotovo zadovoljni. Pri svojem delu so nadvse natančni in temeljiti, zato se na njihove storitve lahko vedno zanesete. Predvsem pa vam znajo svetovati tudi pri prijavi škode zavarovalnici ter poskrbijo za cenitev škode. Tako lahko pri njih opravite prav vse na enem mestu:

  • popravilo različnih poškodb na karoseriji, ki so nastale zaradi prometne nesreče,
  • popravilo udrtin, ki jih je povzročila toča,
  • popravilo poškodb, ki so posledice vandalizma ali so nastale na kakšnem parkirišču,
  • popravilo poškodb, ki so nastale ob trku z divjadjo.

Poleg tega, da v omenjenem avto centru izvajajo večja in manjša karoserijska popravila, pa vam seveda popravijo tudi poškodbe stekla in platišč, luči, vzvratnih ogledal in podobno. V primeru, da je to potrebno, vam kakšnega od teh delov lahko tudi zamenjajo z novim, originalnim delom, za katere velja garancija proizvajalca.

Večji ali manjši karoserijski popravki

Ne glede na to, ali vaš avto potrebuje večje ali manjše karoserijske popravke, je avtokleparstvo AC Trobec pravi naslov za vas. Pri delu namreč upoštevajo visoke standarde kakovosti in v najkrajšem možnem času uspešno sanirajo prav vsako poškodbo na vašem vozilu, ne glede na to, zaradi česa je nastala. Zato jim lahko popolnoma zaupate, saj se bodo maksimalno potrudili za to, da bo poškodba učinkovito sanirana.

Kako uveljaviti škodo pri zavarovalnici?

V primeru, da bi želeli uveljavljati izplačilo škode oziroma plačilo popravila pri zavarovalnici, vam zaposleni v AC Trobec lahko pomagajo tudi pri tem. Ko boste k njim pripeljali svoje vozilo, se lahko z njimi posvetujete tudi glede prijave zavarovalniškega primera. Poleg tega lahko poskrbijo tudi za cenitev škode. Za to morate takrat, ko pripeljete avtomobil k njim na popravilo, poleg vozniškega in prometnega dovoljenja prinesti še svojo zavarovalno polico ter vso ostalo dokumentacijo, ki dokazuje nastanek poškodb (evropsko poročilo, policijsko poročilo).