Vigo – kopalniški radiatorji

Vigo – kopalniški radiatorji oddajajo prijetno toploto in se zelo hitro segrejejo. Primerni so za prav vse kopalnice – tako večje kot manjše, pomembno je le, da izberemo model s primerno močjo. Moč je treba prilagoditi glede na kvadraturo prostora tako, da je izbira optimalna. Pri tem lahko izbiramo med različnimi modeli, ki se razlikujejo ne le glede na moč grelnika, ampak tudi glede na videz.

Ogrevajte in sušite perilo

Vigo – kopalniški radiatorji združujejo dve funkciji v eni napravi. So tako sušilniki kot grelniki. Z njimi lahko tako učinkovito ogrevate vašo kopalnico, ob enem pa na njih še posušite mokre brisače, perilo, preznojene majice ali krpe, s katerimi ste pobrisali mokra tla. Zaradi njihove velike učinkovitosti bo perilo na njih zelo hitro suho, vi pa se boste izognili težavam, kam z mokrim perilom, ki ga ne morete nemudoma oprati, kako preprečiti nastanek neprijetnega vonja ali glivic na njem in podobno. Električni sušilnik je tako zelo priročna rešitev, če pa z njim lahko še ogrevate prostor, pa še toliko bolje.

Zelo ekonomična oblika

Ne le, da so kopalniški radiatorji Vigo ob enem tudi sušilniki perila, temveč so na sploh zelo ekonomično zasnovani tako glede oblike kot glede dimenzij. To pomeni, da grelnik oziroma sušilnik zasede le minimalno prostora, čeprav lahko z njim ogrevate prostor in na njem posušite kar veliko mokrega perila ali brisač. Za to poskrbi praktična oblika lestve, saj vam ta omogoča, da na posamezne prečne letvice enostavno date sušiti perilo, ki ga tako lahko lepo razprostrete, da bo hitro suho.

Učinkovito ogrevanje

Vigo – kopalniški radiatorji pa so tudi zelo učinkoviti. Njihova učinkovitost je namreč kar 100%, saj vso električno energijo pretvorijo v toploto. Poleg tega se zelo hitro segrejejo, kar je vsekakor velika prednost v primerjavi z nekaterimi drugimi načini ogrevanja in vam bo zagotovo velikokrat prišlo prav. Na tak način boste lažje poskrbeli za večje udobje bivanja in za to, da vam bo v kopalnici vedno toplo. Tako vas v njej nikoli več ne bo zeblo, poleg tega pa boste ob enem lahko še posušili perilo. Če torej iščete primeren električni grelnik za vašo kopalnico, izberite Vigo!