Stretch hood folija

Stretch hood folija je raztegljiva in tremoskrčljiva folija, ki je dobavljiva v skrbno premišljeni obliki rokava, v katerega lahko enostavno vstavite celotno paleto s tovorom na njej. Ob tem se folija oprime tovora in odlično prilagodi njegovi obliki. Zaradi tega je tovor optimalno zaščiten ne glede na to, ali ga želite pripraviti na skladiščenje ali transport. Takšno pakiranje palet je vsekakor zelo učinkovito.

Stabilnost tovora na paletah

Na tak način lahko poskrbite za odlično stabilnost tovora na paletah oziroma celotne palete. Stretch hood folija je namreč termoskrčjiva, zaradi česar se oprime tovora, kar omogoča veliko višjo stabilnost, kot če izberemo kakšno drugo rešitev v ta namen. Tovor bo tako nadvse stabilen in s tem tudi bolje zavarovan pred kakršnimi koli poškodbami. Folija je namreč tudi zelo močna, zato tovor zelo dobro zavaruje v vseh razmerah.

Primerno tudi za shranjevanje na prostem

Takšno embaliranje zavaruje tovor in paleto tudi pred vlago in drugimi zunanjimi dejavniki, kar je vsekakor še dodaten plus.

Zaradi tega je tako pripravljene palete možno shranjevati tudi na prostem, saj so stabilne, tovor na njih pa dobro zavarovan v prav vseh situacijah.

Hitro in učinkovito pakiranje palet

Stretch hood folija je zagotovo odlična rešitev tudi zaradi tega, ker omogoča zelo hitro in učinkovito pakiranje palet. Nameščanje je zelo enostavno, saj je oblikovana kot rokav, kar zagotovo močno olajša pakiranje. Vse skupaj poteka izredno hitro, zato gre za eno najhitrejših rešitev za ovijanje palet, kar je tudi eden od razlogov, zakaj je takšno pakiranje tako zelo priljubljeno.

Cenovno ugodna rešitev za pakiranje

Rokavi iz folije pa so tudi cenovno ugodni, kar je še en razlog več, zakaj se jih splača izbrati. Poleg drugih odličnih lastnosti namreč takšno pakirno rešitev odlikuje tudi nizka cena. Torej gre z vseh vidikov optimalno rešitev za pakiranje oziroma zaščito palet in tovora na njem, s katero boste zagotovo zadovoljni, tovor pa bo varno zaščiten ali skladiščen oziroma bo med transportom varno prispel na svoj cilj.