Prenova spletne strani izboljša vašo pozicijo na spletu! 

Ali prenova spletne strani lahko izboljša vašo pozicijo na spletu? Vsekakor! Na tak način lahko dosežete veliko boljšo obiskanost spletne strani in to, da bo vaša stran bolje uvrščena v iskalnih rezultatih spletnih iskalnikov. Če vaše strani med iskalnimi rezultati ni na prvi strani, potem obstaja velika verjetnost, da jo uporabniki težko najdejo. Kako to izboljšati? Preberite v članku! 

Ali ste zadovoljni s svojo stranjo na spletu? 

Na internetu je ogromno različnih strani. Marsikatera med njimi pa ni tako kakovostna, kot bi lahko bila. Marsikatera je že zastarela, pri čemer ni zastarela le njena vsebina, ampak tudi oblika. V takem primeru je prenova spletne strani skorajda nujna. Prav tako pa je ta nujna tudi v primeru, če s svojo stranjo preprosto niste zares zadovoljni 

Izboljšate svojo pozicijo na spletu! 

Kako izboljšati pozicijo svoje strani na spletu? Pri tem vam bo lahko najbolj pomagala SEO optimizacija. Gre za skupek metod, s katerimi lahko svojo stran prilagodite algoritmom spletnih iskalnikov tako, da jo bodo ti lažje našli in večkrat ponudili med iskalnimi rezultati uporabnikom, ki na internetu iščejo nekaj v zvezi z vašim področjem ali dejavnostjo.  

Vendar pa SEO optimizacija lahko res deluje le, če je že sama zasnova spletne strani premišljena in kakovostna, zato je pred samo optimizacijo najprej potrebna prenova spletne strani. Ob tem pa je treba poskrbeti tudi za: 

  • on-site optimizacijo, 
  • hitro delovanje spletne strani, 
  • tehnična ustreznost, 
  • namestitev vseh potrebnih varnostnih certifikatov, 
  • kakovostno in unikatno vsebino, 
  • vključitev pravih ključnih besed v besedila na spletni strani, 
  • privlačen responsive dizajn, 
  • uporabniški vmesnik za enostavno urejanje. 
prenova spletne strani - 10 razlogov

Pomembno je, da je njena zasnova prodajno naravnana in da se že od samega začetka načrtovanja razmišlja tudi o tem, kako poskrbeti za to, da bo kupcem čim bolj všeč, da bodo radi nakupovali v njej in se vanjo tudi vračali. Ko bo namreč enkrat vaša stran zasnovana tako, kot je treba, je ne bo težko optimizirati, prav tako pa bo lahko poskrbljeno tudi za off-site SEO optimizacijo, s pomočjo katere lahko svojo pozicijo na spletu še dodatno izboljšate, jo utrdite oziroma poskrbite za to, da vas konkurenca ne bo mogla prehiteti. Tako si torej lahko zagotovite najboljšo pozicijo za spletni uspeh, zato s prenovo nikar ne odlašajte, ampak se je lotite še danes!