Potrebujete pomoč pri študiju?

Bližajo se še zadnji izpitni roki na fakultetah za letošnje študijsko leto, vi pa porabljate še zadnje atome moči, da naštudirate matematiko. Ste na trnih ker ne veste ali vam bo končno uspelo? Če nimate več motivacije in ne veste več kaj se učiti, vam priporočamo, da si poiščete inštrukcije matematike za fakulteto.

Ko nam učenje določene študijske literature ne gre prav preveč dobro in opravljamo izpit že tretjič povrsti, je najbrž čas, da si poiščemo kakšno pomoč. Včasih stvari preprosto ne vidimo iz določenih zornih kotov in bi lahko rekli, da smo nekako selektivno slepi. Potrebujemo pa le nekaj nasvetov, da končno spregledamo.

Če vam torej določena snov povzroča preglavice, ali  pa se vam mogoče zdi, da ste sicer naštudirali zadeve, pa vendar rezultat izpita ni bil tak kot ste ga pričakovali, potem so inštrukcije prav gotovo pravilna rešitev za vaše skrbi. Če torej potrebujete na primer pomoč pri matematiki, poiščite inštrukcije matematike za fakulteto. Inštruktorji vam bodo pomagali pri reševanju primerov. Lahko jim prinesete svoje primere in jih potem skupaj rešite. Lahko pa vam inštruktorji pripravijo svoje primere, na katerih vam bodo snov poskušali obrazložiti še z njihovimi besedami. Včasih razlaga profesorjev nekaterim posameznikom enostavno ne ustreza. Težava torej nastane v interpretaciji snovi in ne toliko v težavnosti snovi. Zato včasih potrebujemo samo malce drugačno interpretacijo, da bi razumeli določene zadeve.

Če imate torej težave z matematiko, nikar ne obupajte prehitro ali pa si belite las, če nekatere snovi ne razumete. Obiščite inštrukcije matematike za fakulteto, kjer vam bodo stvari znova obrazložili in mi vam zagotavljamo, da boste presenečeni nad rezultati. Če vas je strah individualnih inštrukcij, lahko  s seboj pripeljete še sošolca ali sošolko. Včasih potrebujemo tudi nekoga, ki ga ne poznamo prav dobro, da nam da motivacijo za naprej in inštruktorji bodo zagotovo poskrbeli tudi za vašo psihično pripravo na izpit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.