Pooblaščeni servis KIA vozil vam poleg servisnih storitev ponuja še marsikaj drugega

Pooblaščeni servis KIA vozil je znan po zagotavljanju strokovne izvedbe, ažurni posodobitvi vozil, uporabi le visokokakovostnih originalnih delov ter maziva, skrbi za okolje v skladu z zakonskimi predpisi, nudenju vrhunske diagnostike s specializiranimi diagnostičnimi orodji, konkurenčnih cenah ter še po marsičem.

pooblaščeni servis Kia

Med drugim vam pooblaščeni servis KIA vozil poleg servisnih storitev ponuja na primer menjavo poškodovanih delov, poliranje luči, popravilo elektro inštalacij, testiranje akumulatorjev. Vse storitve so natančno in jasno opisane na spletni strani ponudnika ac-trobec.si.

Menjava poškodovanih delov

Pooblaščeni servis KIA vozil vam poškodovane dele nadomesti z novimi. Po želji naročnika pa lahko v podjetju poskrbijo tudi za varjenje karoserijskih delov. Nudijo popravilo pločevine brez lakiranja. Slednje je prav posebna tehnika, s pomočjo katere vam sanirajo vdrtine ali pa vdolbine na karoseriji vozila, in to pod pogojem, da lak na jeklenem konjičku ni poškodovan ali pa počen.

V to kategorijo storitev sodijo tudi hladna popravila poškodb, kot so menjava stekla, linčanje, poliranje. Menjava stekla mora biti namreč obvezno opravljena pod strokovnim okriljem. Pri linčanju imajo strokovnjaki na voljo posebno sušilno komoro, lakirnico ter mešalnico barv. Uporabljajo pa izključno samo originalne barve, ki jih prav tako sami zmešajo, in sicer povsem ustrezno vašemu avtomobilu.

Poliranje luči

Ena od storitev, ki vam jo omogoča pooblaščeni servis KIA vozil je tudi poliranje luči. Obnovijo vse žaromete, da lahko ponovno zasvetijo kot novi, in to brez kakršnih koli madežev. Prav tako učinkovito odstranjujejo praske v plastičnem steklu žarometa. Ti hitro nastanejo zaradi najrazličnejših poškodb.

servis kia

Na voljo je tudi:

  • ročno pranje vozila,
  • notranje čiščenje vozila,
  • kemično čiščenje vozila,
  • vgradnja parkirnih senzorjev,
  • optična nastavitev koles ter podvozja.

Naročanje na servis

Na pregled vas pooblaščeni servis KIA vozil vabi tudi preko spletne strani. Naročanje je sila preprosto, lahko tudi preko posebnega obrazca. Vanj morate vnesti svoje ime in priimek, naslov spletne pošte, ki jo uporabljate, znamko vozila, model vozila, letnik vozila, številko šasije oziroma identifikacijsko številko, ne nazadnje še želeni datum servisa.

Ob naročanju pa ste seznanjeni s prav vsemi splošnimi pogoji, specifičnimi nameni uporabe ter s svojimi pravicami glede uporabe osebnih podatkov, ki so navedeni v njihovi politiki zasebnosti. Več o tem si prav tako lahko preberete na že omenjeni spletni strani, kjer so na voljo tudi cene storitev.