Noni sok

Ljudje vse pogosteje posegamo po izdelkih, ki pripomorejo k našemu zdravju. Na spletni strani obstaja veliko spletnih trgovin, ki na svojih prodajnih policah ponujajo take izdelke. Ena takih spletnih trgovin je npr. spletna trgovina Bioforma. Na njenih policah lahko najdemo različne vitamine in minerale, kozmetiko, izdelke v povezavi s športom …

Noni sok je eden od najbolje prodajanih artiklov spletne trgovine Bioforma. Tovrstni sok vsebuje veliko različnih hranil. Najpomembnejši sestavini soka iz sadežev Noni sta prokseronin ter prokseronaza, ki sodelujeta pri tvorjenju kseronina, ki ima pomembno vlogo pri rasti in delitvi celic ter tvorjenju kar 220 encimov.

Noni sok je 100 % sok iz sadežev Noni. Na dan strokovnjaki priporočajo popiti 40 ml soka, in sicer pol ure pred obrokom. Vsebina soka, ki se nahaja na prodajnih policah je 500 ml.

Noni je v resnici drevo, ki raste v Polineziji, na Kitajskem in v Indij ter je med Evropejci slabo poznano. Azijci njegove sadeže uporabljajo že več tisočletij, in sicer za pozitivne namene. Sok je torej narejen iz sadežev drevesa  Noni, ki mimogrede najbolje uspeva na vulkanskih tleh. Za sok sta značilna posebna aroma in suh okus, ki ga pri nas nismo najbolj navajeni.

Sok moramo hraniti v tesno zaprti posodi pri sobni temperaturi, ki ne presega 25 stopinj Celzija, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok. Sok moramo zaščititi pred vlago in neposredno sončno svetlobo.

Sok moramo po odprtju nujno hraniti v hladilniku, in sicer do 25 dni. Prav zaradi naravnih sestavin je lahko barva soka različna od vsake serije, prav tako okus in aroma. To pa seveda ne voliva na kakovost izdelka.

Sok je pasteriziran izdelek, brez konzervansov, naravnega izvora. Pred uporabo ga moramo nujno pretresti. Pri tem ne smemo pozabiti, da je zdrav način življenja uravnotežena prehrana.

Torej tovrstni sok podpira vitalnost, krepi imunski sistem, pomemben je pri regeneraciji. Izdelek je vedno na voljo oziroma na zalogi. Če sok naročimo do 13. ure, bo podjetje paket odposlalo še isti dan. Paket na našem domu lahko pričakujemo v roku dveh dni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *