Naj oblečem srajco ali ne?

V nadaljevanju vam bomo na kratko podali nekaj modnih nasvetov, katero moško srajco obleči za različne priložnosti. Nekateri so pravi ljubitelji in nosijo skoraj ves čas samo srajce, medtem ko jih drugi moški vzamejo iz omare le ob kakšni posebni priložnosti. Vseeno pa lahko zadnjih nekaj let opazimo trend, ko jih nosi vedno več moških in to ob vsakodnevnih opravilih. Nekateri so celo tako pogumni, da si nadenejo tudi metuljček.

Če začnemo z navado belo moško srajco. Te pogosto nosimo, ko jih kombiniramo še z moško obleko in kravato. Gre za bolj uraden videz, ki ga oblečejo tisti moški, katerih poklic zahteva urejenost pri svojem delu. Oblečemo jih lahko tudi ob posebnih priložnostih kot so poroke, zabave, cerkveni obredi, itd. Gre torej za nekakšen klasičen videz. Vseeno pa jo lahko nosimo tudi ob bolj sproščenih popoldnevih, ko gremo v trgovino ali pa na kakšen krajši izlet. Takrat lahko srajci enostavno samo odpnemo kakšen gumb ali dva okrog vratu, malce zavihamo rokave in oblečemo kavbojke in že smo nared.

Ob bolj sproščenih popoldnevih pridejo na vrsto tudi bolj sproščene srajce. Srajce različnih barv, različnih vzorcev, med bolj priljubljenimi so kariraste srajce, ki s kot nalašč za druženje na pikniku, ali pa za družinsko snidenje s sorodniki.

Za tiste bolj pogumne so tu tudi srajce z malce bolj odbitimi vzorci, ki so zadnjih nekaj poletij precej v ospredju. V ospredje prihajajo tudi srajce z bolj “boho” pridihom, ki lahkotno plapolajo okrog telesa. Te so še posebej priljubljene med dopustovanjem na morju, ko želimo obleči kaj bolj ohlapnega in tankega, obenem pa želimo našo kožo zaščititi pred soncem. Predvsem mladi fantje pa so ljubitelji tudi vojaških vzorcev, ki so v svetu pravi modni hit.

Upamo, da smo vam dali kakšno novo idejo, za kakšen malce bolj odbit “look”. Oblecite srajce bolj pogosto, saj so vedno bolj priljubljene. Ne čakajte na posebne priložnosti, ki mogoče ne bodo nikoli prišle, do takrat pa se bo vaš okus že popolnoma spremenil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.