Kelp v prahu učinkovito očisti telo

Kelp je zanimivo ime za izdelek, ki se prodaja v bio  spletni trgovini Nutrisslim. Kelp je velika morska trava, ki raste v s hranili bogatem podvodju v plitvih oceanih.

Kelp v prahu je namenjen vsem v času razstrupljanja telesa, vsem, ki želijo okrepiti delovanje prebavnega sistema, vsem tistim, ki želijo izboljšati videz kože ter vsem, ki trpijo pomanjkanje joda.

Kelp v prahu torej  ugodno vpliva na delovanje prebavnega sistema. Vzpodbuja prebavo, omogoča normalne črevesne funkcije, učinkovito očisti telo ter ob upoštevanju zdravega načina prehranjevanja pripomore k izgubi telesne teže. Poleg tega pomaga pri vzdrževanju zdravega videza kože, saj izboljša čvrstost in teksturo kože.

Rjava morska alga je torej 100 % naravni izdelek, ki ugodno vpliva na prebavo, učinkovito očisti telo, pomaga pri zdravem videzu kože ter je izredno bogat z jodom.

Izdelek se prodaja v količini po 500 g.

Vedeti moramo, da priporočene dnevne količine ne smemo preseči oziroma prekoračiti. Izdelek moramo prav tako shraniti tako, da bo nedosegljiv otrokom, Nosečnicam in doječim materam uporabo tega izdelka strokovnjaki odsvetujejo. To prehransko dopolnilo tudi ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Če želimo izvedeti več o tem izdelku, lahko pogledamo na njihovo spletno stran, kjer lahko vidimo, da bio spletna trgovina prodaja še veliko drugih izdelkov, ki pripomorejo k našemu kvalitetnemu in bolj zdravemu načinu življenja.

Spletna trgovina Nutrisslim na prodajnih policah nudi super hrano, zdravo prehrano, športno prehrano ter naravno kozmetiko. Vsi izdelki so predstavljeni zelo natančno, poleg je napisana tudi njihova cena, spletna stran pa je prav tako bogata tudi s slikovnim gradivom.

Dobro je vedeti tudi to, da če kupimo izdelke nad 30 evrov vrednosti, potem nam pripada brezplačna dostava. Sama dostava pa je tako in tako ekspresna, saj naročilo sprejmemo že naslednji dan. Pripada pa nam petnajstdnevna pravica do vračila blaga, če z njim nismo zadovoljni.

Kakorkoli že, splača se nam pregledati spletno stran trgovine Nutrisslim, saj bomo verjetno našli tudi kaj zase.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *