Električni radiator za pisarno 

električni radijator

Vas v pisarni kdaj pa kdaj zebe ali pa se vam zdi vaša pisarna precej hladna? Potem potrebujete električni radiator za pisarno. Z njim boste prostor lahko ogrevali na želeno temperaturo in vas v njem ne bo več zeblo. Takšen grelnik namreč predstavlja učinkovito rešitev v ta namen, poleg tega pa za njegov priklop in uporabo ne potrebujete drugega kot le električno vtičnico. Torej zanj ne potrebujete nobenih novih inštalacij. 

Dodatno ogrevanje v pisarni 

V pisarni navadno opravljamo sedeča dela za računalnikom. Med takšnim delom nas bolj zebe, kot če bi se v prostoru gibali, zato mora biti temperatura v prostoru nekoliko višja. Če vam temperatura v pisarni ne ustreza ali pa vas v njej med delom pogosto zebe, si omisliti dodatni električni radiator, ki bo poskrbel za ustrezno gretje. Z njim boste lahko temperaturo v prostoru enostavno, hitro in učinkovito dvignili za nekaj stopinj, tako da vas ne bo nikoli več zeblo. 

Ogrevanje poslovnih stavb 

kupaonski radijator Vigo

V večjih poslovnih stavbah je navadno ogrevanje centralno urejeno. To je po eni strani udobno in praktično, po drugi strani pa se zaradi tega lahko zgodi tudi, da bo v določenih delih stavbe bolj hladno kot v drugih, čeprav bodo vsi prostori ogreti na enako temperaturo. Na temperaturo v prostoru namreč vplivajo številni dejavniki, kot so na primer: 

  • kje v stavbi se nahaja prostor, 
  • v katerem nadstropju je prostor, 
  • kako dobro je prostor izoliran, 
  • kako dobro tesnijo okna in vrata, 
  • kako dobro je prostor osončen, 
  • kako velik je prostor, 
  • koliko ljudi je v prostoru, 
  • koliko drugih virov ogrevanja je v prostoru (prostor recimo segrevajo tudi računalniki in druge naprave v njem). 

Če vas v pisarni zebe, to pomeni, da prostor ni dovolj dobro ogrevan. V tem primeru boste to težavo najlažje rešili tako, da si boste omisliti dodatni električni radiator. Tako boste lahko poskrbeli za dodatno ogrevanje pisarne, v kateri delate, pri čemer pa je treba izbrati ustrezno moč grelnika glede na vaše potrebe in na glede na to, za koliko stopinj bi prostor želeli dodatno ogreti. S pomočjo takšnega grelnika boste lahko ogrevanje prilagodili svojim potrebam in poskrbeli za to, da vas v pisarni ne bo nikoli več zeblo, saj boste imeli ob sebi nenehno vir toplote, ki ga lahko uporabite, kadar koli se vam zahoče.