Avtoličarstvo Ljubljana ima lastno mešalnico barv 

Avtoličarstvo Ljubljana je pravi naslov za vse, ki bi potrebovali ličarske storitve. Pri svojem delu so nadvse natančni in skozi celoten proces težijo k čim boljšim rezultatom in čim večjemu zadovoljstvu lastnika vozila. Imajo tudi svojo lastno mešalnico barv, kar jim omogoča, da sami pripravijo točno takšno nianso barve, kot jo potrebujejo za to, da o popravilu karoserije ne bo na vašem avtomobilu prav nobene sledi. Zaradi tega veljajo za odličnega ponudnika, kamor se resnično splača pripeljati svoj avto. 

Enak odtenek barve je bistvenega pomena 

Zelo lahko je prepoznati, da poškodb na avtu ni popravljal profesionalni ličar. Glavni znak za to je namreč ta, da se to, da je bil avto popravljen, vidi na prvi pogled, saj odtenek barve na popravljenem mestu ni enak kot drugje na avtomobilu. Avtoličarstvo Ljubljana v svoji lastni mešalnici barv poskrbi za identičen odtenek barve oziroma laka, zaradi česar na vašem vozilu ne bo vidno, da je bilo to popravljeno. Celo vozilo bo namreč enotnega barvnega odtenka, saj se bodo maksimalno potrudili za to, da namešajo točno takšen odtenek barve, kakršne je vaš avtomobil, ter ga natančno nanesli tako, da med že obstoječo in novo barvo ne bo nobene vidne meje. 

Hitra odprava vseh poškodb 

Pri svojem delu uporabljajo barve in lake izredne kvalitete, ki so zelo odporne, ter izbran ličarski material. Zaradi tega lahko svojim strankam nudijo resnično prvovrstne storitve ter poskrbijo za to, da bodo rezultati njihovega dela čim boljši. To pa je tudi glavni razlog, zakaj se vam avto splača odpeljati prav k njim, če ste na njem opazili kakršne koli poškodbe barve oziroma laka. 

avtoličarstvo

S pravim pristopom se te poškodbe da hitro in učinkovito odpraviti ter preprečiti njihovo nadaljnje širjenje, do katerega lahko pride, če ne ukrepate pravočasno. Barva se namreč okrog poškodbe začne luščiti, poškodba pa tako postaja vedno večja in večja. Na mestu poškodbe karoserija ni ustrezno zaščitena pred vremenskimi dejavniki, zato lahko začne prihajati tudi do rjavenja. Ravno zato je hitra in kakovostna odprava vseh poškodb na karoseriji bistvenega pomena. 

Avtoličarstvo Ljubljana poskrbi za kakovostno opravljeno delo 

Če potrebujete ličarske storitve, se vsekakor obrnite na avtoličarstvo Ljubljana. Prepričali vas bodo s svojo profesionalnostjo in strokovnostjo. Poleg tega pa so pri delu tudi nadvse natančni, kar je predpogoj za dober rezultat. Zaradi tega je pri njih ličarsko delo opravljeno resnično kakovostno, rezultati pa izjemni. Sploh zato, ker imajo v svoji delavnici na voljo tudi najsodobnejša specialna orodja v ta namen, ki jim pomagajo pri še boljšem opravljanju dela. Z njimi pa lahko poskrbijo tudi za to, da je delo opravljeno v čim krajšem času, kar strankam gotovo ravno tako veliko pomeni, saj bo njihov jekleni konjiček zelo hitro spet nared za vožnjo. 

Karoserijska delavnica poskrbi tudi za klepanje in vse ostalo 

avtoličarske storitve

Včasih so poškodbe na karoseriji takšne, da jih lahko odpravi avtoličarstvo Ljubljana, včasih pa so za odpravo teh poškodb potrebne tudi kleparske storitve. Zato je najbolje izbrati servis, ki ponuja oboje. V kleparsko-ličarski oziroma karoserijski delavnici bodo za vaš avto znali najbolje poskrbeti. Po potrebi vam lahko vgradijo ali zamenjajo tudi kakšen del karoserije oziroma kakšen drug del avtomobila. Vse naštete storitve opravijo profesionalno in kakovostno, predvsem pa se potrudijo tudi za čim večjo časovno učinkovitost. V primeru, da je avto ustrezno zavarovan za takšen tip poškodb, pa lahko vse potrebno uredijo tudi vse v zvezi z zavarovalnico – prijavijo škodni primer ter poskrbijo za to, da bo zavarovalnica povrnila škodo. Tako se vam s tem ne bo treba ukvarjati, saj bo za vse poskrbelo avtoličarstvo Ljubljana.